Brandwerende Applicaties

Hebo-Solutions b.v. voorziet u van deskundig advies en brengt brandwerende applicaties aan in nieuwbouw, renovatie of verbouwingsprojecten.

Om optimale brandvertraging te realiseren en rook- en branddoorslag zoveel mogelijk te voorkomen dienen de gebouwen te voldoen aan de WBDBO –eisen (Weerstand tegen Brand Doorslag en Brand Overslag).

Gebouwen worden gecompartimenteerd door brandwerende wanden, vloeren en plafonds. De sparingen in deze wanden, vloeren en plafonds t.b.v. installaties voor lucht, water of stroom dienen brandwerend te worden gedicht zodat de compartimenten weer voldoen aan de gestelde eisen.

Materialen die hiervoor worden gebruikt zijn Brandwerende/endotherme kitsoorten, opschuimende strippen of band, steenwolschalen en platen, coatings en manchetten.

Wij zijn niet gebonden aan een vaste leverancier of merk waardoor we voor iedere situatie de meest gunstige oplossing kunnen aanbieden.

Alle materialen die wij gebruiken zijn voorzien een NEN (Nederlands) keurmerk

Werkzaamheden worden op verzoek na gereedheid vastgelegd in een overzichtelijk rapport / digitaal logboek.

Leidingisolatie en Technische installaties

Het aanbrengen van thermische, akoestische en brandwerende isolatie op uw werktuigbouwkundige installaties in de woning, utiliteitsbouw alsmede de lichte industrie .